second hand

Daca cineva doreste sa aiba un copiator, dar nu doreste sa investeasca in unul nou are posibilitatea sa achizitioneze unul second hand. Exista destule modele care echipate cu consumabile si piese cu caracter consumabil noi sa-si faca treaba ca si cum ar fi noi. Pentru a afla care sunt acestea apelati la specialisti de incredere. Mai jos aveti cateva exemple de aparate . Lista nu este exclusivista in sensul ca nu doar acestea sunt in oferta noastra. Oferta noastra este alcatuita in functie de tipurile de aparate care se aduc de catre importatori si de experienta noastra legata de costurile de intretinere ale aparatului respectiv. Clientul trebuie sa aiba costuri pe cat posibil costuri mici legate de o fiabilitate cat mai mare, fara perioade de lipsa serviciu.

Copiator Canon IR 1435 in varianta fara alimentator de documente. Ieftin, fiabil, consumabile ieftine, printeaza fata-verso, suporta fara probleme volum mare de lucru.

Copiator Canon IR 2525 in varianta de echipare cu Alimentator de documente fata/verso. Copiaza, printeaza, scaneaza avand pretul consumabilelor si pieselor de schimb redus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.